Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

Isismetoden

Isismetoden började utvecklas i början av år 2000, då jag insåg att jag kunde använda alla mina kunskaper från min homiatrikerutbildning, utan att för den sakens skull arbeta med de olika läkemetoderna.

Akupunktur är otroligt intressant, men jag är terapeuten som inte alls tycker om nålar. Kiropraktikens grunder tilltalar mig, men inte själva utförandet. Zonterapi i all ära, men jag var inte så hugad att behandla enbart fötter. Och klassisk massage var både statiskt och slitsamt för mig själv.

Jag började experimentera, och arbeta utifrån energitillståndet i kroppen, började uppmärksamma flöde och riktning, reflexzoner, kroppens vilja att släppa taget om spänningar och hur vårt mänskliga sinne och våra känslor ofta är inblandade i olika låsningar och blockeringar. 
Resultatet blev Isismetoden, och jag har verkligen funnit den behandlingsmetod som ger djupverkande effekt på mina klienters besvär.

Med hjälp av Isismetodens mjuka grepp möjliggörs, förutom balansering av kroppens energitillståndet, även en uppmjukning av muskulatur och tillrättaläggning av felställningar i skelettet. Förändringar av den inre miljön gör att många invärtes problem kan läkas ut.

Metoden är medicinskt behandlande och  har mer som syfte än att bara vara avslappnande för stunden. De flesta klienter söker mig för problem med muskler, leder och låsningar i skelettet, matsmältningsproblem, cirkulationsproblem, obalanser i lymfa och ämnesomsättning mfl.

Jag använder mig av olika tekniker för att hjälpa dig att må bättre, tex flödesmassage, kiroterapi, yogastretch och massage.

Eftersom allt är energi och energi är föränderlig, kan fysiska smärtor och symptom ha sina ursprung på någon annan energinivå. Genom att hjälpa dig lyssna till din kropp och ditt inre kommer du att lära dig att hjälpa dig själv att må bra.