Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

före behandling

Som ny klient kan det vara bra att känna till hur det går till när du kommer till mig. Här nedan följer lite olika saker du kan tänka på innan du besöker mig.

*Första besöket innebär att jag startar din journal, där jag antecknar dina personuppgifter, dagens datum, och går igenom din historik kring sjukdomar, smärttillstånd, allergier osv. Denna journal är till för att jag ska kunna följa utvecklingen i din behandling. Läs här om patientsäkerhetslagen och GPDR.

*Läkarutlåtanden, röntgenbilder, provresultat osv är högst intressanta för mig att ta del av. Medtag gärna dessa.

*Kom gärna nyduschad. Om du inte har möjlighet att duscha kan du låna en handduk av mig och fräscha till dig före behandlingen.

*Sminka av dig. Annars sitter make-upen både i ansiktskudden och utsmetad i ditt ansikte. 

*Undvik parfymer. Både jag och många av mina klienter är allergiska mot parfymer. I mitt fall innebär det att jag får stora blåsor på händer och armar när jag kommer i kontakt med den parfym du använder. Detta gäller även krämer, hårgele, hårspray, rakvatten och dylikt.

*Vid sjukdom avbokar du utan extra kostnad din tid. Äter du penicillin bör du inte behandlas. Om du är lite förkyld är det ingen fara att ta massage, men är du väldigt hostig och snuvig bör du avstå.

*Vid förhinder bör du avboka din tid 24 timmar före besöket. Vid avbokning samma dag och uteblivet besök debiteras du arvodet för den behandling du bokat.

*Presentkort gäller ett år från utskriftsdatum. Boka gärna tid minst 1 månad i förväg, särskilt om du är låst vid vissa tidpunkter på dagen, tex sena eftermiddagar eller kvällar. Kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

Rabattkort gäller ett år från utskriftsdatum. Flera personer kan dela på ett rabattkort. Kan ej kombineras med övriga erbjudanden.