Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

tarotklienters respons

Har du funderat på att boka en tarotkonsultation hos mig?

Då kan dessa recensioner vara till hjälp för dig.

 

**************************************************

 Nu när jag läser mitt århjul kan jag bara konstatera att med facit i hand är mitt årshjul för 2015 nästan exakt som det blev. Det blev ett omtumlande år, så det var ändå skönt att vara lite förberedd.

Det är först nu jag kan skriva att det stämde verkligen bra. mycket positivt har också kommit och vissa saker hade nog inte blivit om jag inte fått lite förkunskaper, och ibland även kunna förbereda sej på något tungt. Man vet att det kommer så kan man hantera det på ett bra sätt.
Lotta har alltid varit där och stöttat mej när det varit tungt och även skrattat högt när något gott bra. Tack Lotta
//Ewa

 ♥♥♥

 Japp, Lotta där satt den!

Precis så som jag egentligen vetat om så länge... o hur jag faktiskt varje dag längtar till eremitens grotta... jag vet var och hur jag finner mitt lugn men så begränsar jag mig själv att komma dit, varje dag, varje stund. Det du skrivit är allt jag vetat men förvägrar mig själv.
 
 Måste även skriva att jag inte förstått hur omfattande en sådan här läggning är, förstod inte innan att det ens rörde sig om tre läggningar på det viset. Vilket stort arbete du har lagt ned i detta, jag är mycket imponerad!!! Jag ville egentligen ha ett snabbt svar på fysiska situationer här o nu men det är inte de jag egentligen behöver eller ska ha, utan just detta som du o korten påvisat mig. 
 Tack för en väldigt fin och omfattande konsultation. Det enda som jag inte känner att det stämmer är väl den med barn som flyger ut; jag har ju problem med barn som sitter fast, men det handlar säkerligen mycket om mina egna rädslor och viljan att inte bli ödelagd //Minna

 

 ♥♥♥

Jag blev berörd. Jag skrattade. Det var en fantastisk läsning/läggning.
Så mycket som jag känner igen. Det är som om jag skulle berättat allt för dig, eftersom allt var så rätt. Men så är inte fallet.
Du kan vara stolt över det du gör. Jag kan intyga att du är kunnig på det du gör // Birgitta

 ♥♥♥

Mitt i prick! Mycket att känna och processa efter denna tarotläggning. // Tess

  ♥♥♥

Lotta, Lotta, Lotta... Waow... Alltså, du är verkligen helt fantastisk! Så mycket sanningar där fanns att läsa i min tarotkonsultation.

Mycket att ta in och reflektera över. Ska se till att dra ut texten och läsa och begrunda igen. Tack för att du tog din tid. Du är otroligt duktig! Känner mig lite mållös... och glad...// Jeanette

 ♥♥♥

Alltså Lotta jag vet inte vad jag ska säga. Du är helt otroligt fantastisk. Det där var den bästa vägledning jag någonsin har varit med om. 
Har du lust att bli min mentor? Om det är Toth det krävs för att jag ska bli så duktig som du på tarotkort, ja då får det bli Toth tarotlek. Du har prickat in varenda liten detalj i mitt liv. Jag kan bara säga WOW.// Angelica

 ♥♥♥

 

 

Jag kommer läsa dina ord många ggr om, men  jag kan bekräfta just nu att det du skriver stämmer, och sen får jag fylla på efter hand.

Jag tar verkligen till mig av allt som har förmedlats.
Tack så jättemycket Lotta. Den var verkligen grundlig kan man säga!
Många kramar / Anna

 ♥♥♥

Jag ville läsa genom detta i lugn o ro för att kunna ge rätt respons.

Börjar med att jag är jätte nöjd.

Känns verkligen som att du har gett allt för att göra mig nöjd.

Vad det gäller mig så kändes det som att du prickade in allt. Dina tips ger mig styrka. Jag jobbar hela tiden på att utvecklas som människa och strävar efter att utvecklas mer andligt.
Jag kan tänka mig att återkomma och helt klart att tipsa dig för väninnor som är intresserade av att spå sig.

Tack snälla för allt !! // Val

 ♥♥♥

 

 Det har tagit en tid att smälta det du skrivit, men det är imponerande påvilket sätt du beskriver mig som person och den kvinna jag har ett förhållande med.

Mitt i prick och även allt runtomkring stämmer väldigt bra och då kan man inte annat än att tro på den vägledning du ger...//Peter

 ♥♥♥

Det var mycket intressant att läsa det du fått fram och det har definitivt gett mig några saker att tänka på. Tack så mycket!//Ulrica

 ♥♥♥

Tusen, tusen tack för en fantastiskt givande konsultation.

Först och främst, jättebra att du skrivit så utförligt hur du lagt upp korten. 

Jag blir överraskad när du nämner en del saker, och ändå känner jag samtidigt vetskapen att det är sant. Och ibland är det som om du varit inne i mitt huvud.


Det här bekräftar starkt att jag fått till mig att min värld inte kommer att bli som förr igen. Att jag befinner mig i en enormt stark transformation och jag kan egentligen inte välja att hoppa av tåget nu, utan måste fortsätta framåt. 
Det här är så klart och tydligt så jag blir alldeles matt. Men glad samtidigt för det är skönt att få ord på känslor jag haft länge.

Men precis som du säger, de har ingenting otäckt med sig, utan är båda bara nödvändiga processer att gå igenom för att komma ut på andra sidan som en ny kvinna. En helare kvinna.

Detta är djupa saker och väldigt sanna. Jag vet precis vad du talar om här och det är rätt häftigt att höra det från ”utomstående håll”. Och återigen får jag en påminnelse om att komma ihåg varför jag är här och vilket mål jag har ”glömt”.

Jag tycker du har varit sagolikt bra på att sätta ord på de här tolkningarna. Ord som jag till största delen kan ta in rakt av och förstå. Det här hjälper mig att se mig själv, att se det jag egentligen redan vet men inte tagit till mig.

Så nu har jag lite arbete att göra med mig själv. Inget nytt men nu med tydligare riktning.

Tack Lotta!// Anna

 ♥♥♥