Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

isismetoden för hästar

Isismetoden fungerar alldeles utmärkt även på djur. Mina fyrbenta klienter har kommit in i mitt liv genom deras ryttare och ägare,  och det har visat sig ge fantastiska resultat att både människa och djur får behandlingar vid behov.

En behandling utförs där hästen befinner sig: i stallet, ute i hagen eller på sommarbetet. Allt för att det ska kännas tryggt och säkert för oss båda.

För mig är alla djur individer, som förtjänar samma respekt och hänsyn som vi människor. Jag vill därför oftast vara med när du hämtar hästen från hagen till stallet, eftersom det skapar en relation mellan oss.  Det är viktigt för mig att få en stund där jag och hästen får presentera oss för varandra.
Din häst har sitt alldeles egna sätt att uttrycka sig, och jag får redan där mycket information.

Sedan gör jag en inkänning, där jag samtidigt berättar för dig vad jag får till mig angånde låsningar, spänningar och blockeringar. 
Under själva behandlingen kan det vara bra om du finns till hands, både för att ge hästen stöd och trygghet med din närhet, men också för att hjälpa mig med vissa moment.

Jag kommer också att ge dig några redskap för att du ska kunna behandla din häst fram tills nästa gång vi ses, eller vid lättare sträckningar.