Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

Behandlingen

Oavsett orsaken till ditt besök,  så innebär det beslutet att ge dig själv uppmärksamhet, bekräftelse och en stunds andhämtning.

 

Det innebär att du tillåter mig att hjälpa dig att komma till rätta med det som ställer till bekymmer för dig. Det betyder också att du är beredd att ge dig själv utrymme för eftertanke och möjlighet till någon slags förändring.

En djupverkande behandling hos mig tar oftast 75 minuter, och det är du som är i fokus under den tiden. Du kan naturligtvis boka kortare behandlingstid också, tex för en uppföljande behandling eller om du behöver en akuttid.


Detta är din stund och ingenting utanför rummet betyder någonting.

Under behandling ligger du på en varm bänk, nerbäddad i mjuka handdukar, ibland med varma stenar på ryggen, ibland med infralampan tänd,  och får en mjuk behandling med varm olja. Belysningen är dämpad, musiken avslappnande.

Välkommen till en stunds varande. 

 

Isismetoden är uppdelad i olika faser: flöde, stretch, kiroterapi och avslappning. Vi arbetar med obalanser på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.


När du bokar din tid kan du vara säker på att du får en väl anpassad behandling utifrån dina behov just vid behandlingstillfället.

Isismetoden behandlar alla de tillstånd som orsakas av obalanser i kroppen. 


Isismetoden arbetar på orsaken. Detta innebär att ett fysiskt symptom kan ha uppstått för längesedan och kanske på en annan energinivå än den fysiska.


Läkning är en process som kan ta olika tid, beroende på åkommans karaktär.