Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

hygienartiklar

 • gelly.jpg

   aloe gelly

  Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub.Torr hud, solbränna, lindriga brännsår eller kliande insektsbett?

  Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. 

  Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien. Från tidernas begynnelse och fram till idag har människor i vitt skilda kulturer använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig.

  118 ml 205 kr

 • aloe first.jpg

  aloe first spray

  Aloe First™ innehåller Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud. Perfekt efter en dag i solen, efter ett insektsstick, vid sårvård, eller i den torra luften på flygresan. Passar också fint för hår och hårbotten. 

  473 ml 275 kr

 • aloe lotion.jpg

  aloe lotion

  Aloe Lotion är en vårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande allroundlotion med lätt och behaglig konsistens och diskret doft. 

  Det här är en perfekt produkt för den som inte tycker om tjocka krämer, utan föredrar en lite lättare lotion. Av den anledningen går Aloe Lotion ofta också hem hos männen. Eftersom den kan användas över hela kroppen, inklusive ansiktet, är Aloe Lotion ett bra val för den som inte är så intresserad av hudvård men ändå vill vara snäll mot sin hud.

  Huvudingrediensen är Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här får den sällskap av duktiga hudvårdare som aprikoskärneolja, jojoba och kamomillextrakt, och vitaminerna C och E.

   

  118 ml 205 kr

   

 • aloe moisture.jpg

  aloe moisturizing lotion

  Aloe Moisturizing Lotion passar alla, extra bra för den som på ett enkelt sätt vill ta hand om sin hud samt behålla den mjuk och återfuktad. 

  uvudingrediensen i Aloe Moisturizing Lotion är Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här får den sällskap av beprövade hudvårdare som aprikoskärneolja, jojoba och kamomillextrakt, liksom vitaminerna C och E.

  Aloe Moisturizing Lotion innehåller också elastin och kollagen som både tar hand om din hud och hjälper den att behålla fukten, något som är extra viktigt för känslan av en fräsch och smidig hud. Även natriumhyaluronat binder fukt och verkar starkt fuktighetsbevarande medan jojoba gör huden mjuk och len. Sist, men inte minst, bidrar allantoin med sina hudvårdande, skyddande och lugnande egenskaper.

  Milt parfymerad.

  118 ml 205 kr

 • proplis.jpg

  aloe propolis creme

  Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande ingredienser som Aloe vera och propolis, kamomill och alatonin. Har en krämig konsistens och doft av vanilj och honung. 

  Det här är en produkt med många användningsområden vilket gör att den passar de flesta. Extra lämplig för dig som har torr och känslig hud, på hela kroppen, eftersom den inte innehåller vatten. Använd som ansiktskräm kalla dagar, som vårdande handkräm eller återfuktande fotkräm.
   
  118 ml 275 kr
 • lip.jpg

  aloe lip

  Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

  Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. 

  Pris/st 48 kr

 • ALOE VERA SCRUB.jpg

  FOREVER ALOE SCRUB

  Forever Aloe Scrub™ bjuder på effektiv exfoliering för hela kroppen – och är mild nog att kunna användas varje dag.

  För unga som äldre, kvinnor som män: det här är en produkt som passar alla som vill unna sin hud en riktig djuprengöring då och då. Passar alla hudtyper.

  Forever Aloe Scrub™ innehåller också milt rengörande ämnen från kokosnöt och de hudvårdande vitaminerna C och E. Resultatet blir en behaglig produkt som gör din hud ren och fräsch – utan att torka ut.

   

  Huvudingrediensen i Forever Aloe Scrub™ Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper. Här får den sällskap av små, små pärlor av naturlig jojobaolja som varsamt exfolierar och avlägsnar orenheter. Natriumlaktat, saltet av mjölksyra, exfolierar också – samtidigt som det hjälper huden att behålla fukten.

  99 gram 220 kr

 • marinemask.jpg

  FOREVER MARINE MASK

  Underbar ansiktsmask som gör huden fräsch och smidig igen. Med naturliga havsmineraler från alger, hudvårdande Aloe vera, återfuktande honung och mjukgörande gurka.

  Med hjälp av två sorters absorberande lerarter, bentonit och kaolin, rengör Forever Marine Mask™ på djupet.  Samtidigt återställs hudens balans med hjälp av vårdande algextrakt, återfuktande och mjukgörande honung samt uppfriskande och stärkande rosmarin. Här finns också vår Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. 

  Vitaminerna A, C och E bidrar också med sina hudvårdande egenskaper, liksom natriumhyaluronat som också är en effektiv fuktbevarare. Och till sist, glycerin som skyddar din hud.

  113 gram 230 kr

 • infinitebyforever.jpg

  INFINITE BY FOREVER

  I infinite by Forever kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. De kompletterar vår Aloe vera och förstärker dess återfuktande och hudvårdande egenskaper.

   

  Infinite by Forever passar alla som vill ha en fräsch hud med bevarad, ungdomlig känsla. Här är det fullt fokus på anti-aging som gäller – för alla hudtyper.

  Hydrating cleanser - mild rengöring utan att torka ut huden                     299 kr

  Firming Serum - Antiageing serum med hudvårdande egenskaper          590 kr

  Restoring Creme - Effektiv snabbabsorberande ansiktskräm                     660 kr

  Collagen Complex - Högeffektivt kosttillskott med ceramider och biotin 530 kr

  Hela setet                                                                                                         1935 kr

   

 • sonya grönvit.jpg

  sonya daily skin care system

  Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.

  Refreshing Gel Cleanser - En mild och effektiv ansiktsrengöring 268 kr
  Refining Gel Mask - Leave on Mask                                                     268 kr
  Illuminating Gel - Bevarar hudens lyster och mjukhet                    254 kr
  Soothing Gel Moisturizer - Lugnande fuktkräm i gelform              294 kr

  Hela setet inklusive väska                                                                       975 kr 

 • biomask.jpg

  ALOE BIO CELLULOSE MASK

  Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

  Den här masken är nämligen tillverkad av bio-cellulosa, ett organiskt material som kan hålla massor av fukt, vilket gör det till ett lämpligt transportmedel för alla fina hudvårdsingredienser som masken innehåller. Materialet är också väldigt formbart, dessa fina fibrer är 1000 gånger tunnare än ett hårstrå, vilket gör att aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Bio-cellulosa skapas av bakterier som matas med lämplig näring och sedan producerar det tunna tygliknande materialet. I det här fallet har bakterien förstås matats med de bästa vi har: Aloe vera.

  Pris/st    150 kr

  Pris 5 st  600 kr

 • hand soap.jpg

  aloe hand soap

  lytande tvål i praktisk pumpflaska med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja, kokosolja och glycerin. Baserad på Aloe vera.

  Pumpflaska 190 kr

   

 • avocadosoap.jpg

  aloe avocado face & body soap

  Fräsch, återfuktande hård tvål med Aloe vera och avokadoolja som passar alla hudtyper. Rengör både skonsamt och effektivt och har en oemotståndligt uppfriskande citrusdoft.

  Avocado har egenskapen att den rengör fet hud utan att irritera. Har du torr och känslig hud verkar den för att hjälpa huden att bevara den viktiga fuktighetsbalansen.

  Pris/st     65 kr

  Pris 5 st 295 kr

 • pride.jpg

  forever gentleman´s pride

  Uppfriskande after shave-lotion med bland annat Aloe vera, rosmarin, gurka och alatonin, som varsamt lugnar och återfuktar din hud – och gör den härligt mjuk och len. Av Aloe vera och natriumhyaluronat i sin tur får huden hjälp med att bevara den viktiga fukten. 

  118 ml 206 kr

 • aloe shield.jpg

  aloe shield deodorant

  Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.

  Pris/st 99 kr

 • sun.jpg

  forever sunscreen

  En rikt krämig solskyddslotion som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar. Att den är extra vattenfast innebär att du har kvar ett visst skydd även efter att du tagit ett dopp.
  SPF 30

  118 ml 235 kr

   

 • heat lotioon.jpg

  forever heat lotion

  Härligt avslappnande och djupverkande massagelotion, med växelvis värmande och kylande effekt.

   

  Aloe Heat Lotion är fylld till bredden av hudvårdande och mjukgörande ingredienser, till exempel Aloe vera, arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor. Mentol och metylsalicylat bidrar med sina lugnande egenskaper och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion sin friska doft.

  118 ml 205 kr

 • msmgel.jpg

  aloe msm gel

  Doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter. 

  Huvudrollsinnehavare är förstås vår egen Aloe vera, men här finns också hudvårdare som mjölon, rosmarin och vitaminerna C och E. Pilbarksextrakt verkar lugnande och stärkande, natriumhyaluronat och glycerin är duktiga fuktighetsbevarare och allantoin lugnar och skyddar din hud.

  Den andra huvudingrediensen i Aloe MSM Gel är MSM (metylsulfonylmetan), en organisk svavelförening som finns naturligt i kroppens celler liksom i naturen. Att bada i svavelrika källor har länge varit en tradition, och det sägs att de gamla romarna badade i heta svavelhaltiga källor efter ha varit ute i strid. Idag är MSM en populär ingrediens i såväl kosttillskott som krämer. I Aloe MSM Gel utvinns MSM från trädbark.

  118 ml 320 kr

 • bright.jpg

  forever bright toothgel

  Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge.

  Till huvudingrediensen har vi tillsatt vårdande propolis och kisel som polerar milt och gör dina tänder vita och fina. Forever Bright Toothgel rengör ordentligt och motverkar därigenom plack och dålig andedräkt. Tandkrämen passar extra bra vid känsligt tandkött och vid blåsor i munnen (den kan också appliceras direkt med fingertoppen, om det gör för ont att borsta).

  Pris/tub         105 kr

  Pris 2 tuber   195 kr

 • cottonpadsorganic.png

  FOREVER ORGANIC COTTON PADS

  Bomullspads av 100 % ekologisk bomull för effektiv och skonsam rengöring. Biologiskt nedbrytbara och tillverkade helt utan kemikalier. Luddfria.

  80 st 45 kr