Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

PRESENTATION

Välkommen ska du vara! 
Isis Källa är en plats för dig som söker dig själv, för dig som vill må bra, och som vill finna nya
vägar i livet 
och utveckla dig själv. Här kan du finna inspiration och få hjälp på vägen.
Jag finns med dig så länge du vill och behöver. 
Det är du som bestämmer när du vill komma, hur länge du stannar och när du vill gå.

För mig som terapeut är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen och lyssnad på. Det ligger inte enbart på dig att finna lösningar, utan vi arbetar tillsammans, där jag ger dig redskap som du kan använda för att nå din bästa hälsa.

Mitt mål med behandlingarna är att effekterna stannar kvar, att du själv känner förbättringarna och att du klarar av att göra allt det du vill kunna göra med din kropp. Att du och din kropp blir vänner helt enkelt.

Det går tyvärr inte att sätta en tidsgräns på detta, men du ska känna dig trygg med att jag kommer att hänvisa dig vidare till andra terapeuter om det skulle vara så att jag känner att du behöver något mer eller om jag av någon anledning inte är rätt terapeut för dig.

Mitt arbete består i att bistå dig att finna vägen till hälsa, där fokus ligger på din självläkande förmåga. Du är alltid den viktigaste personen i mitt behandlingsrum.
Din kropp bär med sig en fantastisk kunskap och vilja att vara i balans, och min uppgift är att fånga upp den kommunikationen och förmedla den till dig, så att du kan läka på djupet.

Min övertygelse är att i det lilla börjar det stora, och det kännetecknar alla mina behandlingar. Jag arbetar även med lymfmassage, gravidmassage och NADA öronakupunktur. Som komplement använder jag homeopatica, öronljus, infrabastu, och ljusterapi.
Det viktigaste för mig är att ge dig redskap för att stärka dig i din läkning. 

Jag heter Lotta Everwidh och arbetar som Livsinspiratör, Medicinsk Massör, Energiterapeut och Alternativmedicinsk Rådgivare.

Min yrkesutbildning och examen som diplomerad homiatriker tog jag 1994-1997 på Naturmedicinska Fackskolan, Sköndal.

Hösten 2022 utbildade jag mig till Lymfmassör, våren 2023 lärde jag mig NADA öronakupunktur, hösten 2023 har jag vidareutbildat mig i osteopatisk lymfterapi och MSTR- ärrvävnadsbehandling.

Jag är medlem i Svenska Friskvårdsförbundet,  är ansvarsförsäkrad, samt godkänd för f-skatt.

Hos mig kan du köpa produkter av olika slag, tex Shaktimattor, Forever living, weledaoljor, vetekuddar, liniment osv.
Du kan också köpa Friskvårdskort, Flerkort och Presentkort.
Varmt välkommen!