Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

ISISMETODEN

Jag började utveckla Isismetoden i början av år 2000, då jag
insåg att jag kunde använda alla mina kunskaper från min homiatrikerutbildning

Akupunktur är otroligt intressant, men jag är terapeuten som inte alls tyckte om nålar. 
Kiropraktikens grunder tilltalar mig, men inte själva utförandet.
Zonterapi i all ära, men jag ville behandla mer än enbart fötter.
Och klassisk massage var både statiskt och slitsamt för mig själv.
Så jag skapade en alldeles egen behandlingsmetod och Isismetoden föddes.

Jag började experimentera, och arbeta utifrån energitillståndet i kroppen, började uppmärksamma flöde och riktning, reflexzoner, kroppens vilja att släppa taget om spänningar och hur vårt mänskliga sinne och våra känslor ofta är inblandade i olika låsningar och blockeringar. 

Med hjälp av Isismetodens mjuka grepp möjliggörs, förutom balansering av kroppens energitillståndet, även en uppmjukning av muskulatur och tillrättaläggning av felställningar i skelettet. Jag använder öppna händer, vickar, lirkar, skakar, vibrerar, lägger din kropp i olika yogapositioner, trycker, föser, instruerar dig var och hur du behöver slappna av och släppa taget. Meningen är att det jag gör inte ska orsaka smärta, men det betyder inte att du inte kan uppleva smärta eller obehag under behandlingen. Därför är vår kommunikation viktig, så att behandlingen blir en bra upplevelse för dig.

Förändringar av den inre miljön gör att många invärtes problem kan läkas ut.
Metoden är medicinskt behandlande och  har mer som syfte än att bara vara avslappnande för stunden. De flesta klienter söker mig för problem med muskler, leder och låsningar i skelettet, matsmältningsproblem, cirkulationsproblem, obalanser i lymfa och ämnesomsättning mfl.

Eftersom allt är energi och energi är föränderlig, kan fysiska smärtor och symptom ha sina ursprung på någon annan energinivå. Genom att hjälpa dig lyssna till din kropp och ditt inre kommer du att lära dig att hjälpa dig själv att må bra.

Kiromassage passar dig som har ont i kroppen av muskulära spänningar och låsningar i skelettet.

Även du som är gravid är välkommen på behandling. Jag har 25 års erfarenhet och du kan känna dig trygg när du bokar tid hos mig.

KIROMASSAGE
Muskulära spänningar och låsningar i skelettet kan ha sin orsak i tex nedsatt funktion i organ, cirkulation och biokemiska processer.
Orsakerna kan också ligga på ett djupare plan, tex mentalt, emotionellt eller sjäsligt.
Under en behandling känner jag in dig anatomiskt, fysiologiskt och energimässigt, och utgår från din status när jag behandlar dig.
Du får alltid den behandling du behöver här och nu.
Behandlingen tar 75-90 minuter för djupgående verkan, 45-60 för lindring och 30 minuter om du vill prova på eller har ett akutproblem.

FLÖDESMASSAGE 
Här ligger fokus på flöde och djup avslappning.
Du får en mjuk oljemassage som börjar vid dina fötter medan du ligger på mage, går hela vägen till huvudet, och när du vänder dig fortsätter den i ditt ansikte och avslutas vid fötterna.
Denna behandling kan du välja om du bara vill ha avslappningsmassage, eller om du behöver fylla på med energi.
Behandlingen tar 90 minuter.

GRAVIDMASSAGE
Du som är gravid kan behöva hjälp att känna dig bekväm i din gravidkropp.
Jag kombinerar olika metoder för att hjälpa dig att släppa på spänningar och låsningar, öka cirkulationen och minska svullnader.
Du kan känna dig trygg att boka tid från v 12 och framåt. Är du redan återkommande klient är du även välkommen innan dess.
Behandlingen tar 75 minuter.

 

Klicka på knappen för att komma till bokningskalendern.

Är det första gången du besöker mig väljer du "Första Besöket".
Då startar vi journal, går igenom din hälsohistorik, lägger upp en behandlingsplan, och så får du naturligtvis en behandling.

Varmt välkommen!