Välkommen till Isis Källa Naturmedicin -

källan till helhet och balans          

OMDÖMEN

Går du i funderingar på om de behandlingar jag erbjuder kan vara rätt för dig? Här nedan följer några berättelser från klienter. Fler omdömen finns under recensioner på Boka Direkt.

Varmt välkommen att kontakta mig på mejl lotta@isiskalla.se om du har några frågor om behandling eller vägledning.

"Du skulle behöva flytta tillbaka till Karlshamn igen Lotta, för min ryggs skull. Så bra som jag känt mig i rygg, nacke och axlar som under den tiden du tog hand om mina besvär, har jag inte känt mig sedan dess! Tack för det under du lyckades åstakomma! /Mangan"

"En helt ny värld har öppnat sig för mig! Miraklen fortsätter!
Smärtan i vänstra skinkan är i stort sätt borta. Efter konstant molande värk/smärta i ca 15 år.
Jag är gladare, har mer ork... Livslust! Detta är stort ! Jag kan sova med olika kuddar utan att få huvudvärk mm.
Jag är så tacksam! / Helén"

"Jag var dödstrött igår, extra trött även idag, men i övrigt har jag mått bra. Fick ont i vänster käke, i typ 20 min när jag kom hem. Riktigt ont. Sen bara försvann det o är bra nu. Och nacken... my goooood så skön den är nu!
Kan vrida och ha mig! De lilla lilla knäppet, sa ju att det va det bästa!
/ Glad lös-nackad tös som kan gäspa stort utan att det knäpper"

"Efter att ha gått till kiropraktor för min onda rygg i många år fick jag rekommendationen att boka tid hos Lotta. Det var för ett par år sedan nu och jag, som tidigare hade ryggskott och ont för jämnan, har inte haft de problemen alls sedan jag började gå till Lotta. Från början tog jag behandlingar en gång i månaden. Nu för tiden ringer jag henne när jag behöver och det är allt mer sällan. Det är helt fantastiskt! /PG"

"Fått fantastisk massage idag av superproffsiga Lotta Everwidh. Rekommenderas varmt för mina skånska vänner!  Hon vet var kroppen har problem innan du själv vet det, och vad man gör åt det /Henrik"

"Kroppen känns lite öm idag, men mer som blåmärksöm eller träningsvärksöm, men dock bättre så även armen, så din behandling gjorde god nytta. Annat var inte väntat, du är verkligen skarp i många avseenden/ Annette"

"Min hjärna har varit helt förvirrad när jag gått från dina behandlingar, som
verkligen har varit mjuka och underbart behagliga. Du har verkligen gjort “gott” både för mig och min kropp. Som du har förstått så är det inte så lätt att bryta sig igenom min lilla mur men du har ändå lyckats med att öppna upp något. Det var nog mer så att jag hade bestämt mig för att absolut inte plocka upp detta igen och när du försökte så gick nog min lilla “försvarsarmé” in med full styrka och det blev en riktig tvärnit.
Jag är jättetacksam för detta och ett stort Tack till dig.
/Hälsningar Lena"


"I många långa år hade jag mycket ont i min rygg! Så pass ont att jag gick till doktorn och fick till slut ryggen röntgad! Svaret var att jag hade inga som helst problem i ryggen! Men att få bort det onda gick inte!


Det onda försvann inte förrän jag började gå regelbundet hos Lotta! Första året så var jag hos henne med 3-4 veckors mellanrum och det blev sakta men säkert bättre! Underbart att uppleva!! Nu för tiden känner jag ganska väl när det är dax att ringa till Lotta för att få en behandling!


När jag sedan köpte min häst Figge var det helt naturligt att även han skulle få behandling när det behövdes! Första gången var när han förmodligen ”busat” lite väl mycket i hagen och fått en låsning och då ville han så klart absolut inte röra på sig! När behandlingen var klar gick vi ner till ridhuset och frågade honom om han kunde tänka sig att röra på sig! Och se det kunde han! Han visade upp hela registret och sa med stora bokstäver: ”Yippi, nu fungerar kroppen som den ska igen”!


Figge har nu utvecklat ett eget system där han klart och tydligt visar mig när han vill ha en behandling av Lotta, han sträcker upp huvudet och lägger det på sned! Då är det bara att ringa...!!


Tusen tack underbara Lotta för att du hjälper våra kroppar att må bra!! /Evisen & Figge"

"Jag har levt med smärtor i ca 25 år då jag är stelopererad i 5 kotor p.g.a skolios (S-formad ryggrad). Under årens lopp har jag testat de flesta sorters behandlingar. Nu har jag en mix som passar mig: Förutom Lotta så går jag på zonterapi, kraniosakral terapi, äter MOVO-nyponpiller samt Magnesium, går med MBT-skor samt tränar core.

 Jag har nu gått hos Lotta i drygt 6 år. Det har tagit lång tid att få ordning på min kropp, men nuförtiden har jag inte ont varje dag och jag har blivit mycket rakare i ryggen. Jag går fortfarande ganska ofta hos Lotta, minst en gång i månaden, men det är guld värt. Jag har alltid ett leende på läpparna när jag går därifrån, för då mår jag som allra bäst!

Häromdagen hade min stora hund dragit till så min ena axel var ca 3 cm lägre än den andra och jag kände "ben mot ben" i nacken. Efter att ha väntat i 4 dagar utan förbättring fick jag en tid hos Lotta och efter 1,5 timme hos henne var jag helt bra.

 Jag har t.o.m. en vän som bor 30 mil bort, som alltid passar på att gå till Lotta när hon hälsar på mig. Det är väldigt svårt att hitta nån som är lika bra som henne på att läsa av en kropp och på ett mjukt sätt möblera om så allt läggs på rätt ställe. Gå till Lotta, du kommer inte att ångra dig! /Carin"

 

"Lotta, du förändrade min värld! Både axel o höft har hittat rätt!!!! Efter 15 års smärta, så ger du dig på det i 1,5 timme o vips! Snyggt o imponerande! / Carina"

"Du är en sann magiker! Jag vaknade med en helt ny känsla i kroppen. Hade glömt hur det var att inte ha ont. Vaknade med rörlighet och utan träningsvärk. Jag är mån om att behålla känslan i kroppen. Du trodde att jag nästan sov igår, men det var långt ifrån sanningen. Jag vill gärna berätta om min upplevelse för den var så stark.

Innan det var dax för behandlingen hade jag inte haft en tanke på att klä av mig och att någon skulle röra vid mig. Lite genant när det är någon man känner. 
Men bara en minut in i behandlingen så släppte det. Jag struntade fullkomligt i allt. Släppte också tanken på hur jag någonsin skulle kunna betala tillbaka något.
Jag tömde huvudet på tankar och föll in i fullständig avslappning. Inte ens när jag mediterat själv har jag lyckats tömma huvudet på det viset. Jag släppte allt och bara tog emot. TACK!! / Sofia"

"Jag sökte Lotta som en sista utväg i hopp om att komma på fötter igen efter min utbrändhet och svår panikångest.
Jag var i ganska dåligt skick när jag sökte upp Lotta och vi startade första mötet med samtal.
 
Hon sa att det inte var händelser i nuet som hade skapat min utmattning utan mitt beteende som drivit mig själv till det och att vi skulle gå till botten med händelser som hänt mig en lång tid tillbaka.
 
Jag kunde då inte komma på vad hon menade och drog min "offerkofta" tätare runt mig och ville inte riktigt släppa taget om den. Vad menade hon? Var det mitt fel att jag hade blivit så sjuk som jag var? Var det mitt fel att min arbetsgivare hade ställt orimliga krav?
Jag blev till en början jätteledsen och arg på henne men gjorde ändå som hon sa och la mig ner på massagebritsen.
Lotta höll sina händer på mig och bad mig minnas någon gång då jag kände mig riktigt trygg och lycklig.
Jag kände ingenting till en början, tankarna snurrade runt i skallen och jag kände paniken komma krypande. Helt plötsligt så såg jag gräs, jag såg mina egna barnafötter som sprang, det var sommar och jag kunde känna lukten av kanelbullar.
Lotta vägledde mig under massagen och ställde hela tiden frågor "vilka är med", "hur ser det ut"....
 
När jag var 5 år gick min familj genom en stor sorg då min älskade bror gick bort och att detta hade satt så djupa spår i mig och påverkat mig hade jag aldrig anat förut.
Med Lottas hjälp fick jag svar på varför jag pressat mig själv så hårt och att en händelse i barnaåren hade format mig till att bli den kvinna jag är idag.
 
Jag blev så berörd och inuti mig kände jag att jag hade funnit roten till det problem jag levde med i nuet. Det har blivit flera besök hos Lotta och numera går jag och får healingmassage när jag känner att det knasar till sig för mig.
 
Vid ett besök hade jag migränkänningar och var osäker på om jag skulle ha behandling den dagen. Lotta bad mig lägga mig ner, och under behandlingen kunde jag känna att smärtan från höger sidan av huvudet flyttade sig längre och längre ut mot armen för att sedan "poffa" ut genom fingrarna som svart sot. Jag kunde verkligen känna detta och min migrän var borta.
 
Jag har fortfarande migrän då och då men den gången släppte det mirakulöst.
Jag är så tacksam att jag fått möta Lotta och rekommenderar alla jag möter att gå och få en behandling /Linda"

"Jag är 44 år och min värk har jag haft ca 20 år. Många besök hos läkare har det blivit, mycket värktabletter, operationer av nervinklämningar. Men egentligen är det ju inget som har hjälpt mig något. Har fått höra många gånger ” du får lära dig att leva med värken ”, och visst i perioder har jag också tänkt så, men sen har jag sökt alternativa vägar.

Det var först när jag kom i kontakt med Lotta som jag fick en riktig förhoppning om att kunna bli bättre. Det går upp och ner men jag känner att jag blir trodd och Lotta ger inte upp. Hon ger ”verktyg” som jag kan använda när jag inte är där och när jag varit på massage hos henne mår jag så otroligt bra. Mer energi i kroppen och positivare tankar, mer tro på mig själv.  Underbart! /Marie"

"För över 4 år sedan började jag gå hos Lotta på Isiskälla. Min bakgrund är nog inte så märklig. Jag är 42 år. Gift sedan 23 år. Tre tjejer som alla snart är vuxna har jag också.

Fick värk för ca 12 år sedan. Valsades runt på lasarettet. Det mesta gick ut på att ta reda på vad jag inte hade. Proppades full med värkmedicin och senare även magmedicin. Fick en diagnos och besked att jag fick helt enkelt lära mig att leva med värken. Sen tyckte de att de hade gjort sitt.

När jag kom till Lotta hade jag fruktansvärt ont och en mage som inte alls ville vara med. Kände mig ganska uppgiven över huvud taget. Jag hade börjat känna att jag inte kunde leva mitt liv så här. Där varje dag var en ovisshet. Hade en hel del biverkningar efter all medicin också, som gjorde att diagnosen hade utökats.

Det jag upplevde vid första besöket hos Lotta var att här var det en som verkligen tog sig tid till att lyssna. Hon läste också mellan raderna om vad jag inte sa. När jag drabbades av värken var det mycket som ställdes på sin spets i livet. Jag var ju småbarnsmamma.

Under åren har jag känt att jag har en förtrogen person i Lotta. Hon har hjälpt mig på många plan. Både kroppsligt och själsligt. Det som är så bra med Lottas metod är att man jobbar med både kropp och själ. Har även lärt mig att man kan inte bara behandla symptomen som den traditionella vården gör, utan man måste leta efter problemet som ligger bakom. Det tar tid och kraft att jobba på det sättet och man får inga snabba svar. Det har gått mycket upp och ner under åren. Men det är en sån tröst att jag har Lotta som målmedvetet jobbar vidare med mig när jag känner att jag tappar orken.

Jag har träffat en hel del skeptiska människor genom åren som inte riktigt förstår. De säger men det är ju så dyrt. Det tar ju sån tid. Men jag kontrar med att säga att vad är mitt liv värt då? Kan man sätta ett pris på att må bra? När det gäller tiden kan jag kontra med att jag jobbade i många många år med att slita ner min kropp. Då tar det ju tid att bygga upp den så gott det går ju. Jag kan inte påstå att jag inte har någon värk idag, det finns saker som inte kan lagas. Men jag känner att jag har ett liv idag. Jag ser fram mot nästa dag. Försöker att njuta av livet och det jag kan göra. Det går lite framåt för var dag tycker jag. Jag brukar tänka att det var nog ödet som förde mig till Lotta.

Tack Lotta /Elisabeth"

"Jag har gått till många olika terapeuter för att få hjälp med min kropp och själ. Men ingen har som Lotta kunnat på ett så strålande sätt hjälpa mig med båda på samma gång och med ett så toppklassigt resultat. Lotta går helt enkelt inte att ersätta mot någon/något annat Tack för behandlingen!/ Sara"

"Genom åren har jag provat det mesta för att få hjälp med min rygg och nacke. Med stelopererad rygg, whiplash och skolios har jag haft svårt att hitta en terapeut som velat hjälpa mig. De gånger jag fått hjälp har den antingen varit ganska verkningslös eller istället gjort mig jättesjuk efteråt.
Jag åkte till Lotta första gången på vinst och förlust. 35 mil ENKEL resa. Jag visste inget om henne mer än att hon hade erfarenhet av att behandla min åkommor, och jag hade haft ett långt skov med mycket smärta så jag var desperat.
Chansningen lönade sig! Vilken otroligt kompetent terapeut hon var med kunskaper inom många olika ämnesområden. Hon kunde direkt se ställen i kroppen som smärtade men som jag inte sagt något om, och hon kunde ganska snabbt lindra mina besvär.
Hon har ett engagemang som sträcker sig långt bortom vad som sig bör av en terapeut och det bottnar i ren och skär omtanke. Man kan fråga Lotta vad som helst och hon kommer alltid ge ett ärligt svar. Mer jordnära människa har jag aldrig träffat.
Då min sjukdomsbild är så komplicerad kommer jag förmodligen alltid behöva underhåll av kroppen. Det är jag medveten om. Men vilken oerhörd lättnad att veta att det faktiskt finns något som kan lindra värken i kroppen. Lottas medicinska kompetens i kombination med hennes läkande händer gör att jag gladeligen åker den långa resan om och om igen.Jag är så tacksam att jag hittade Lotta och Isis källa och rekommenderar helhjärtat hennes verksamhet till alla./ Helene"

"Lotta om du bara visste vad jag sover sedan jag var på behandling hos dig!!!!! Du säger alltid de magiska orden som får mentala blockeringar att släppa. Tänk om fler förstod vad det ger att ta en behandling hos dig. /Tessan"

"Jag sökte Lottas hjälp eftersom jag har haft skolios sedan mellanstadiet. Då jag inte fick någon hjälp av ortopeden blev jag lämnad åt mitt öde att försöka hjälpa mig själv. Jag har hittills varit på sex behandlingar på fem månader.

Fick nästan tårar i ögonen när jag såg mig i spegeln idag. Ryggraden ser mycket rakare ut och den stora muskeln som buktar ut är verkligen mindre. Det går att se med blotta ögat och maken tycker också jag ser rakare ut. Helt fantastiskt!
Knappt jag tror det är sant, det är mycket känslor som sitter fast i denna sneda rygg. Jag blir väldigt sentimental när jag tittar på min rygg. Har haft väldigt svårt för det, men nu vågar jag titta på den. Jag ser inte ut som en gammal krokig gumma längre.
Tack Lotta för att jag har fått möjlighet att få din hjälp! Utan dig hade jag med största sannolikhet blivit mer sned i ryggen efter varje år. Hur jag skulle ha klarat vardagen vill jag inte veta. Nu går jag ett rakare liv till mötes och känner mig starkare och mer livskraftig efter varje behandling! /Linn"

"Då jag hade det kämpigt och jobbigt för en tid sedan, rekommenderade en vän mig att jag skulle ta kontakt med dig. 
Jag går till dig på inspirationssamtal och får mjuk behandling med Isismetoden. Det har hjälpt mig mycket. 

Du är en god lyssnare, och jag känner att jag kan lita på dig. Du är en människa som ger bra råd och stöd, en slags vägledare.  Du är sympatisk och ser till individens behov. Anpassar dig till vad man behöver från gång till gång och låter allt ta den tid det tar. Det känns bra när man går ifrån din praktik.
Du har även varit hemma hos mig och hållit en miniseans. Det var en mycket uppskattad upplevelse för alla närvarande. /Agneta"

"Jag är en kille ,som när jag tränar så är det fullt ös medvetslös, utan någon tanke på att strecha och sånt trams, så då blir jag rätt stel som följd.
Varför jag sökte upp Lotta var för att gick hos en annan massör först och var ganska nöjd med det. Men så hörde jag talas om Lotta av en jobbarkompis som hade varit där, och tänkte att det kanske skulle kännas mer avslappnat med en som inte min fru går till och babblar om allt möjligt. 
Och jag la mig ner och Lotta började att vända och vrida på mig som jag inte var van vid och när hon var färdig så kände man sig groggy och nyvaken. När jag vakna nästa morgon så var det helt fantastiskt skönt; man kände sig som 15 igen (är 25+) och som en cirkus artist. Jag kan inte tänka mig att gå till någon annan. Varje gång som jag har varit hos Lotta så känns det alltid underbart skönt och det är bara att träna igen, och lätt att prata med också. Skönt att du finns Lotta. /Jimmy"

"Sökte hjälp hos Lotta, i första hand för en jobbig axel, öm nacke o värkande rygg.
Jag fick hjälp med allt som värkte. Det löste upp mycket och ett plus var att även själen fick en dos av välmående.
Lotta ömmar både för det kroppsliga o själen. Man får lite goda råd med sej hem.
Lotta har hjälpt mej vid flera tillfällen. Alltid med gott resultat. Tack Lotta! /Kram Ewa"

"Jag sökte hjälp hos Lotta för att jag hade ett par ljumskar som inte ville som jag ville. Jag trodde att hon kunde få mig att slippa den där smärtan som uppkom varje gång man skulle ut och springa. Inte kunde jag gissa att denna älskvärda människa skulle hjälpa mig med att ta stegen ut i vuxenvärlden.

När man börjar komma upp i en viss ålder så kommer automatiska frågan om vad man vill göra i livet som vuxen.

Det finns människor som tar steget utan att tänka efter, det kommer helt naturligt men så finns det sådana som jag. Man hoppas att det ska bara dyka upp helt plötsligt och att alla bitar faller på plats. Man blir äldre och de där svaren kommer inte som det gör för ens omgivning. Självförtroendet försvinner, man blir destruktiv och kommer i en nedåtgående spiral.

Man går till en kunnig person för att åtminstonde bli av med en viss fysisk smärta och det slutar med, 2 år senare, att hon även har börjat läka ens inre.

Under dessa år så har Lotta bombaderat mig med frågor, fått mig att tänka efter på saker som jag inte ens hade en tanke på. Hon har successivt fått mig att börja mogna utan att jag själv har varit medveten om det.

Sen kommer en session som gör att så många bitar faller plats. Att ens handlingar i livet har fått mig att ta steget mot att bli vuxen. Jag är inte där än men jag känner att det finns inom räckhåll.


Lotta, utan dig hade jag aldrig varit i närheten av att göra de saker jag vågar göra idag. Du kommer alltid att vara en varm känsla i mitt hjärta. /Markus"

"Jag arbetar mycket utomhus och med hela kroppen.För några veckor sedan fick jag väldigt ont i ryggen. Det var som om någon borrat ett hål i ryggen och rotade runt med en skruvmejsel lite då och då. Efter 75 minuter hos Lotta har jag inte ont längre. OCH jag sitter bättre i sadeln när jag rider. Tack underbaraste Lotta för att du tar hand om mig och min kropp. /Titte"

"Jag kom i kontakt med Lotta när jag jobbade på Volvo.
Det var en stressad tid, och jag mådde inte bra alls. Detta visade sig främst som magproblem, och jag provade många olika slags behandlingar.

 Till sist fick jag rådet av en läkare att bara leva med problemet. Äta nyttigt, motionera och stressa ner.

Att äta nyttigt hjälpte till en viss del, men jag hade haft nära till ett magsår och det ville inte bli bättre. Min energinivå var väldigt låg.
Då jag bor i Göteborg så började jag och Lotta med distanshealing, och det var under denna healing som jag kände att det verkligen började bli bättre.
Det dröjde inte länge förrän jag kunde släppa tanken på magsår och känna livsenergin börja komma tillbaka.
Vi fortsätter med distans-healingen till denna dag och jag börjar sakta få bort "stressmagen" helt.
Energin och engagemanget är av toppklass; att kunna bli sedd, hörd och förstådd är väldigt viktigt, men att få en ärlig tillsägelse i rätt riktning är värt sin vikt i guld.
Det är här Lotta gör skillnad, med erfarenhet, tålamod, intresse, och en ärlig kontakt, så blir healingen i min erfarenhet den bästa i sitt slag/ Emil"

 

"Hur hamnade jag hos Lotta ?! Min dotter berättade om Lotta och Isismetoden. Detta väckte min nyfikenhet, jag ville också prova på. Eftersom jag bor på annan ort var det svårt avståndsmässigt. I julklapp fick jag ett presentkort på Fotoreading  (sker på distans). Mejlet  jag fick till svar på fotoreadingen innehöll både fysiska, mentala och emotionella aspekter. Omvälvande...Hur kunde hon veta detta om mig, vi hade ju aldrig träffats!! Jag är tillfreds med mitt liv, men detta brev väckte många känslor, aha-upplevelser, men också en djup sorg inom mig. Detta gav mersmak, jag ville lära känna mig själv bättre.

Jag åker till min dotter ca 1 gång/mån, så jag bokade en tid för Inspirationssamtal vid mitt nästa besök. Under samtalets gång kom bla mycket upp till ytan som jag hade förträngt och gömt långt, långt inombords. Allt detta skedde med Lottas fantastiska förmåga att på ett varsamt sätt guida och inspirera mig att våga sätta ord på mina känslor. Samtalet har även hjälpt mig att uppmärksamma negativa mönster som jag upprepar. Att våga stå för: "Vad vill jag?" Att inte hamna i offerrollen. Öva på att uttrycka det jag verkligen känner/tänker. Två timmar flög iväg under skratt och gråt.

Nästa gång var det dags för Isisbehandling. Jag har provat på det mesta, men detta är något långt, långt utöver allt! Svårt att förklara...måste upplevas.
Mina besök hos Lotta har gett mig nya synvinklar och väckt många frågor. När jag "kör fast" tar jag fram anteckningar från våra möten. Jag kommer självklart att fortsätta mina besök hos Lotta, hon har gett mitt liv en ny dimension. Livet känns spännande som en livslång upptäcktsresa. /Roswitha"

 

"Jag sökte till Isis källa och Lotta första gången för 2 år sedan. Anledningen var att jag har en whiplashskada sedan 7 år och letar ständigt efter behandlingsmetoder som kan lindra mina besvär.
Hos Lotta märktes direkt en skillnad. Hon är intresserad, lyssnar och bryr sig om hur hela jag mår inte bara fysiskt.Man lär sig att förstå hur viktigt det är att öppna sig mentalt och få upp saker till ytan för att få de fysiska spänningarna att släppa. Jag längtar till varje behandling för jag vet att det blir en skön stund och att jag mår så mycket bättre efteråt. Dessutom lär jag mig alltid något nytt om mig själv . /Marie"

"Jag sökte mig för ca 1 år sedan till Lottas mottagning för att eventuellt få hjälp med mina sömnproblem.
Efter första behandlingen svävade jag som på moln, lätt i hela kroppen. Tyvärr består sömnsvårigheterna, men jag mår så väl av Lottas skickliga sätt att mjuka upp muskelfästen och olika spänningar i kroppen. Min kropp är tack vare Lotta skönare att bo i. /Stina"

"Jag heter Tomas och är 44 år. Var med om en motorcykelolycka 1980 och hamnade i rullstol. Kom i kontakt med Lotta via en gemensam bekant (Peter), som skickade ett foto av mig för en fotoreading.
Det Lotta berättade om mig som person före och efter olyckan stämde fullständigt. Otroligt att hon kunde berätta så mycket om mig och min situation utan att ha träffat mig. Lotta har skickat distanshealing åt mig och det jag har känt är att det har stuckit i benen och runt bäckenet.

Har suttit väldigt snett i stolen. Men nu efter några behandlingar så sitter jag rakare och mage, tarmar och njurar fungerar mycket bättre än på flera år.  Flödesmassage har jag fått en gång hittills via en massör, som Lotta har instruerat. Kände en väldig energi längst efter benen och under fötterna.
Tycker att det känns väldigt positivt. Har märkt att när jag har börjat med healing så har jag blivit mycket mer positiv och harmoniskt. Tack för att du finns Lotta /Tomas"